Навигация
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за голям брой матраци Пазарувай сега

Блог RSS Feed

02 март Легло за куче, котка или друг любимец от дунапрен или мемори пяна
MaRuWeb_niMda3 0 60
За всеки, който има домашен любимец, без значение дали е куче, коте, зайче или друго, този любимец е част от семейството. Когато търсите най-удобното място за неговата почивка, леглото от дунапрен е най-добрият вариант да му покажете колко много го о..
25 яну Каква е основната Ви позиция за сън?
MaRuWeb_niMda3 0 41
На една страна, по гръб, по корем или по малко от всички. Всеки спи по свой уникален начин, а много рядко хората мислят за това, когато си избират матрак. Всяка позиция за сън има своите специфични нужни за стабилност и поддръжка.НастраниХората..
23 яну Колко твърд матрак да изберем
MaRuWeb_niMda3 0 39
Един от въпросите, които клиентите ни задават често е “колко е твърд този матрак”? Въпреки голямото ни желание да сме максимално точни в отговора си, можем да кажем, че това е най-трудният въпрос.Усещането за твърдост зависи до голяма степен от Ваш..
09 яну Приложение на дунапрен в ежедневието ни
MaRuWeb_niMda3 0 57
Вероятно много от Вас ще останат учудени в колко много и различни приложения може да се използва нещо на пръв поглед обичайно и просто като дунапрена. Ако сега се огледате около Вас, ще видите поне една мебел или аксесоар, в която е използван. Всъщно..
04 дек Промоционално предложение за топ матраци от мемори и еластична пяна
MaRuWeb_niMda3 0 66
През целия месец декември можете да се закупите избрани модели топ матраци от мемори пяна и еластична пяна на празнични цени с отстъпка. ..
01 дек Как да изберем матрак (четвърта част)
MaRuWeb_niMda3 0 53
Продължаваме темата от предната публикация за избор на матрак според бюджета, с който разполагаме.В тази индустрия (както всъщност и в други) повече пари не винаги означават повече качество. Цените на матраците могат да бъдат изкуствено завишени с це..
20 ное Как да изберем матрак (трета част)
MaRuWeb_niMda3 0 87
Продължаваме темата за избора на матрак като една от темите, които вълнуват голям кръг от хора.2. Какъв тип матрак ми трябва (продължение)?ХибридниТози тип матраци предлагат комбинация от няколко вида материал и обикновено са направени с идеята да ко..
11 окт Как да изберем матрак (втора част)
MaRuWeb_niMda3 0 103
Продължаваме темата от миналия път, за да Ви помогнем по-лесно да се насочите при избора на подходящ за Вас матрак. Както и по-напред споменахме, това е въпрос на личен избор, но ако сте достатъчно информирани, можете да направите избора си по-лесно...
11 авг Как да изберем матрак (първа част)
MaRuWeb_niMda3 0 143
Много често проблемите със съня са предпоставка за избор на нов матрак. Важно е да кажем, че препоръката ни е да потърсите комфорт за себе си и близките си преди да имате сериозни проблеми съня си. Създадохме това ръководство, за да Ви улесним в проц..
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)