Продължаваме темата от предната публикация за избор на матрак според бюджета, с който разполагаме.

В тази индустрия (както всъщност и в други) повече пари не винаги означават повече качество. Цените на матраците могат да бъдат изкуствено завишени с цел даден продукт да бъде изтъкнат като по-качествен пред друг. Друг сценарий за изкуствено увеличени (и след това намалени цени) забелязваме по време на някои промоционални кампании. И при двата варианта Ви препоръчваме да се запознаете възможно най-добре с предимствата на продукта, който купувате. Дали отстъпката от цената е истинска можете да разберете, ако сте проследили цената на матрака през последния месец (поне месец).

В Уютен дом се стараем винаги да предлагаме оптимална цена за стоките и подбираме с изключително внимание всеки матрак, който произвеждаме или предлагаме от световните топ марки.

Защо онлайн закупуването на матрак ще Ви спести средства?

На практика, ако държите първо да тествате матрака, който сте харесали, можете да отидете във всеки шоурум, където се предлага моделът и да го направите. След това обаче имате свободата да поръчате матрака си онлайн, от мястото, което Ви предлага най-добрите условия за продажба. Така например при нас можете да откриете разпространените матраци "Тед" на страхотни цени с отлични условия за доставка в цялата страна.

Избор на Вашия бюджет за матрак

Бюджет за матрак

- Избирайте качеството според цената. Не се водете от цената при избора си.

- Бюджет от около 350 лв. е идеален за качествен енолицев матрак стандарден размер ("персон") 90х190 см. Освен комфорта от сигурната поддръжка на тялото, този класически пружинен матрак предлага индивидуално пакетирани пружини в ядрото си, което осигурява независимост на отделните зони и спира разклащането на матрака, причинено от обръщане на партньора например. Мемори пяната спомага за равномерното разпределение на тежестта по повърхността на матрака. Не малко предимство на посочения модел матрак е и неговата 8 годишна гаранция.

- За по-голям размер (120х190см) ще трябва малко да завишите бюджета си, но това, което получавате в този ценови клас, ще надмине очакванията на повечето хора.

- Не се подлъгвайте по най-евтиното. То може да Ви изглежда примамливо за момента, но ако сега спестите 100лв, е много вероятно след 2-3 години отново да трябва да направите инвестиция в изцяло нов матрак.

- Платете за качество с гаранция - не забравяйте, че този матрак ще Ви служи през следващите минимум 8 години! При цена на матрака от 350 лв. цената, която плащате за него е под 12 стотинки на ден. Ще се съгласите с нас, че Вашето здраве и сън струват много повече от това.

<< Към трета част