Навигация
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за голям брой матраци Пазарувай сега

Блог - Избор на матрак RSS Feed

25 яну Каква е основната Ви позиция за сън?
MaRuWeb_niMda3 0 836
На една страна, по гръб, по корем или по малко от всички. Всеки спи по свой уникален начин, а много рядко хората мислят за това, когато си избират матрак. Всяка позиция за сън има своите специфични нужни за стабилност и поддръжка.НастраниХората..
23 яну Колко твърд матрак да изберем
MaRuWeb_niMda3 0 765
Един от въпросите, които клиентите ни задават често е “колко е твърд този матрак”? Въпреки голямото ни желание да сме максимално точни в отговора си, можем да кажем, че това е най-трудният въпрос.Усещането за твърдост зависи до голяма степен от Ваш..
01 дек Как да изберем матрак (четвърта част)
MaRuWeb_niMda3 0 1071
Продължаваме темата от предната публикация за избор на матрак според бюджета, с който разполагаме.В тази индустрия (както всъщност и в други) повече пари не винаги означават повече качество. Цените на матраците могат да бъдат изкуствено завишени с це..
20 ное Как да изберем матрак (трета част)
MaRuWeb_niMda3 0 1672
Продължаваме темата за избора на матрак като една от темите, които вълнуват голям кръг от хора.2. Какъв тип матрак ми трябва (продължение)?ХибридниТози тип матраци предлагат комбинация от няколко вида материал и обикновено са направени с идеята да ко..
11 окт Как да изберем матрак (втора част)
MaRuWeb_niMda3 0 1877
Продължаваме темата от миналия път, за да Ви помогнем по-лесно да се насочите при избора на подходящ за Вас матрак. Както и по-напред споменахме, това е въпрос на личен избор, но ако сте достатъчно информирани, можете да направите избора си по-лесно...
11 авг Как да изберем матрак (първа част)
MaRuWeb_niMda3 0 2179
Много често проблемите със съня са предпоставка за избор на нов матрак. Важно е да кажем, че препоръката ни е да потърсите комфорт за себе си и близките си преди да имате сериозни проблеми съня си. Създадохме това ръководство, за да Ви улесним в проц..
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)