Навигация
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за голям брой матраци Пазарувай сега

Еднолицеви матраци НАНИ

Матраци НАНИ е доказана марка матраци с високо качество на ниски цени.

Като представител на марката Уютен Дом ЕООД предлага големи отстъпки в магазина ни на ул. Козлодуй 19

Ние знаем какво продаваме и можем да удовлетворим всяко желание на нашите клиенти.

Целта на Уютен  Дом ЕООД е не само да ви продадем .Желанието ни е матрака който ви предложим да е най удобен за вас на възможно най добрата цена

матрак Каспия Нормал матрак Каспия Нормал
Безплатна доставка
Еднолицев матрак Каспия НормалКласика с високо качество!Класически анатомичен матрак с Бонел пакет от спирални двойно конусни пружини, метална рамка, OSB дървесна плоскост и капитониран калъф. В ъглите на рамката са монтирани трупчета за захващане към повдигащ механизъм. За придаване на допълнителна..
302.00 лева
Без данък:302.00 лева
матрак Каспия Покет Спринг матрак Каспия Покет Спринг
Безплатна доставка
Еднолицев матрак Каспия Покет СпрингПокет Спринг технологията и в еднолицев вариант!Еднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с метална вградена рамка, OSB дървесна плоскост и pocket spring пакет. Към здравината и стабилността на рамката добавяме комфорта, предлаган от множеството индивидуално паке..
350.00 лева
Без данък:350.00 лева
матрак Каспия мемори матрак Каспия мемори
Безплатна доставка
Еднолицев матрак Каспия Виско Покет СпрингMemory Foam + Pocket Spring в матрак с вградена рамка!Еднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с метална вградена рамка, OSB дървесна плоскост и pocket spring пакет. Към здравината и стабилността на рамката добавяме комфорта, предлаган от множеството индив..
443.00 лева
Без данък:443.00 лева
матрак Каспия  Полифлекс матрак Каспия  Полифлекс
Безплатна доставка
Еднолицев матрак Каспия ПолифлексКласика + иновации!Ортопедичен матрак с пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност. Отворена микроклетъчна структура на сърцевината, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, като гарантира липсата на среда за развитие на бакт..
309.00 лева
Без данък:309.00 лева
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)