Навигация
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за голям брой матраци Пазарувай сега

Подматрачни рамки

Подматрачни рамки
Подматрачна рамка Comfort 610 Подматрачна рамка Comfort 610
Безплатна доставка
Изключително модерна и комфортна система, съставена от ламели с ширина 38 mm разположени в групи по два. Всяка двойка е фиксирана за рамката от широколистен дървен материал посредством специални PVC държачи, като предлага възможност за комплектоване на специални двойни ламели и регулатори за твърдос..
159.00 лева
Без данък:159.00 лева
Подматрачна рамка Comfort  620 Подматрачна рамка Comfort  620
Безплатна доставка
Модел 620 предлага допълнителния комфорт на механизма за повдигане на глава. Изключително модерна и комфортна ламелна система.TECHNO TM: ламелите са с ширина 38 mm и са разположени в група по два. Двойките ламели са фиксирани за рамката от широколистен дървен материал посредством специални PVC държа..
225.00 лева
Без данък:225.00 лева
Метална ламелна рамка Комфорт Метална ламелна рамка Комфорт
Безплатна доставка
Метална ламелна рамка КомфортМаксимален комфорт и изключителна здравинаРамка от метален профил придаваща изключителна здравина и напасващи се подвижни букови ламели поставени във висококачествени гумени обувки. Поемат част от напрежението като осигуряват ортопедичност, надеждна вентилация и удължава..
129.00 лева
Без данък:129.00 лева
Метална ламелна рамка Лукс Метална ламелна рамка Лукс
Безплатна доставка
Метална ламелна рамка ЛуксМаксимален комфорт и изключителна здравина. Рамка от метален профил придаваща изключителна здравина и напасващи се подвижни букови ламели поставени във висококачествени гумени обувки. Поемат част от напрежението като осигуряват ортопедичност, надеждна вентилация и удължават..
170.00 лева
Без данък:170.00 лева
Метална ламелна рамка ( опция крачета ) Метална ламелна рамка ( опция крачета )
Изчерпан
Изработена от здрав, стоманен профил и подвижни, регулируеми ламели, които се движат около остта си и осигуряват максимална гъвкавост, следвайки извивките на тялото. •    Подвижните елементи намаляват напрежението, като разпределят равномерно тежестта на тялото и гарантират правилната му позиция по ..
204.00 лева
Без данък:204.00 лева
Подматрачна рамка Стандарт Подматрачна рамка Стандарт
Изчерпан
Подматрачна рамка СтандартПодобряват пълноценната почивка като поддържат вратът, гръбначния стълб, тазът и краката в правилна позиция. Удължават експлоатацията на двойнолицевите матраци, като пружиниращите ламели поемат част от натрупаното напрежение и осигуряват неговата ортопедичност, надеждна вен..
99.00 лева
Без данък:99.00 лева
Подматрачна рамка Дубло Подматрачна рамка Дубло
Изчерпан
Подматрачна рамка ДублоРамка от многослоеста букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по-голяма устойчивост и естетикаЛамелите като основен носещ елемент отговарят на изискванията за еластичност и деформационна издръжливостПолиетиленовото легло за вграждане на ламела в плътната основа ел..
129.00 лева
Без данък:129.00 лева
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)