Навигация
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за голям брой матраци Пазарувай сега

Детски матраци

Удобството на децата е от основен приоритет за всеки родител, а спокойният сън е от първостепенна важност. Изберете детски матрак от Уютен дом, за да сте спокойни, че детето Ви ще получи това, от което има нужда на отлична цена.

Перфектен баланс за незабавно отпускане и дълбок сън.Умелото съчетание на материали с различна плътност, латекс, кокос и профилирана пяна, предоставя оптимална „дишаща“ опора за крехката физика на детето. Калъфът е от фин, изцяло памучен текстил.Състав:полиуретанова пяна Висококачествен текстил паму..
212.00 лева
Без данък:212.00 лева
Лека конструкция от „дишаща“ пяна, която лесно се адаптира към тялото. Умерена твърдост и опора за крехкия гръбначен стълб на детето. Калъфът е от висококачествен памучен текстил, деликатен към нежната кожа.Състав:полиуретанова пяна, латекс, кокос Калъф с цип: висококачествен текстил памук (100%), п..
95.00 лева
Без данък:95.00 лева
Baby Bamboo е екологичен и ортопедичен матрак с бамбук. Сърцевината от Elioform пяна гарантира правилно физическо развитие на подрастващия детски организъм, а текстилът от памук с бамбукови влакна улеснява свободната циркулация на въздуха. Моделът осигурява меко и свежо усещане и не позволява задърж..
235.00 лева
Без данък:235.00 лева
Ортопедичен и твърд матрак с дизайнерски калъф от Pierre Cardin. Вътрешността на Baby с ядро от Elioform пяна обещава хармонично израстване на костната система. Моделът има зимна и лятна страна – съответно с вълна и памук – за максимално удобство през цялата година. Текстилът по дизайн на Pierre Car..
229.00 лева
Без данък:229.00 лева
Множество опорни точки, които деликатно поддържат тялото.Технологията микропокет, с миниатюрни и еластични пружинки, реагира прецизно на различния по сила натиск и осигурява естествени вентилационни канали в сърцевината на матрака. Калъфът от качествен, фин памук абссорбира влагата и оставя кожата н..
158.00 лева
Без данък:158.00 лева
Матрак с ядро от полиуретанова пяна sky cell (отворена клетка). Тя позволява на свежия въздух постоянно да циркулира през пяната, а микроорганизмите, акариите и мухълът не са в състояние да се развиват.Гаранция: 2 години!Размер (ш/д/в): 60/120/12 см – 49,00 лв.Размер (ш/д/в): 70/140/12 см – 57,00 лв..
55.00 лева
Без данък:55.00 лева
Използвани материали:високоеластична пянакокосПредимства: антиакаренципВисочина:10см.Гаранция:2 години..
79.00 лева
Без данък:79.00 лева
Всеки има право на лукс.Отчитайки изискванията и нуждите на подрастващия организъм и съобразявайки ги с технологичните възможности и свойствата на материалите, ние от НАНИ създадохме матрака ДЕТСКИ ЛУКС. Структурата на сърцевината е микроклетъчна от полимерна пяна POLIFLEX на водна основа, позволява..
98.00 лева
Без данък:98.00 лева
Тип: ДвулицевВисочина: 9 см.НепружиненНатоварване ед. размер: до 30 кг.Гаранция: 2 годиниОртопедични свойства на матракаАнатомична опора на гръбначния стълбПружиниращ ефект, засилващ свойства и вентилация.Отсъствие на среда за развитие на микроорганизми.* Цветовете и шарките на дамаските/платовете м..
58.00 лева
Без данък:58.00 лева
Детски матрак НАНИДетски матрак НАНИ се отличава с изискан дизайн и високо качество на изработката.Всички вложени в изделието материали са съобразени с нуждите на подрастващия детски организъм. Моделът се характеризира и с висока експлоатационна функционалност. Използваната сърцевина е от POLIFLEX -..
72.00 лева
Без данък:72.00 лева
Матрак Baby Puzzle· Сърцевина – дишаща високоеластична пяна· Ортопедичност – правилна позиция на гръбнака и крайниците по време на растеж на бебето· Допълнителен слой пяна в текстила – комфортен и деликатен контакт с нежната бебешка кожа - Антибактериална и антиакарна обработкаГаранция: 5 годиниВисо..
120.00 лева
Без данък:120.00 лева
Детски матрак:Състав:Дунапрен спътност N2030,Н2330Калъф: 100% памук с цип за лесно изпиране...
47.00 лева
Без данък:47.00 лева
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)