Навигация
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за голям брой матраци Пазарувай сега

Еднолицеви матраци НАНИ

Матраци НАНИ е доказана марка матраци с високо качество на ниски цени.

Като представител на марката Уютен Дом ЕООД предлага големи отстъпки в магазина ни на ул. Козлодуй 19

Ние знаем какво продаваме и можем да удовлетворим всяко желание на нашите клиенти.

Целта на Уютен  Дом ЕООД е не само да ви продадем .Желанието ни е матрака който ви предложим да е най удобен за вас на възможно най добрата цена

Еднолицев матрак ПонтоИкономично ценово решение с надеждна конструкция!Еднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с рамка от висококачествен иглолистен материал и пълнеж на полимерна пяна на водна основа с висока плътнос. Отворената микроклетъчна структура на сърцевината от POLYFLEX използва безпроб..
118.00 лева
Без данък:118.00 лева
Еднолицев матрак Понто Мемори ПОНТО МЕМОРИ – ТРАДИЦИЯ И ИНОВАЦИИ С АКЦЕНТ ВЪРХУ ВАШИЯ КОМФОРТ!Ядро:- Класически еднолицев матрак с ядро от устойчива на деформации пяна Kovafoam, която гарантира стабилна опора.- Термоактивна мемори пяна в контактната с тялото зона облекчава точките на напрежение, кат..
214.00 лева
Без данък:214.00 лева
Еднолицев матрак Каспия НормалКласика с високо качество!Класически анатомичен матрак с Бонел пакет от спирални двойно конусни пружини, метална рамка, OSB дървесна плоскост и капитониран калъф. В ъглите на рамката са монтирани трупчета за захващане към повдигащ механизъм. За придаване на допълнителна..
188.00 лева
Без данък:188.00 лева
Еднолицев матрак Каспия Покет СпрингПокет Спринг технологията и в еднолицев вариант!Еднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с метална вградена рамка, OSB дървесна плоскост и pocket spring пакет. Към здравината и стабилността на рамката добавяме комфорта, предлаган от множеството индивидуално паке..
188.00 лева
Без данък:188.00 лева
Еднолицев матрак Каспия ПолифлексКласика + иновации!Ортопедичен матрак с пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност. Отворена микроклетъчна структура на сърцевината, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, като гарантира липсата на среда за развитие на бакт..
196.00 лева
Без данък:196.00 лева
Еднолицев матрак Каспия Виско Покет СпрингMemory Foam + Pocket Spring в матрак с вградена рамка!Еднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с метална вградена рамка, OSB дървесна плоскост и pocket spring пакет. Към здравината и стабилността на рамката добавяме комфорта, предлаган от множеството индив..
265.00 лева
Без данък:265.00 лева
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)