Навигация
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за голям брой матраци Пазарувай сега

Paradise

Двулицев матрак PERLA SOFT
Безплатна доставка
Височина18 смТип матракДвулицевТип на калъфаБордМатериалС пяна, Висококачествен текстил, Нетъкан текстилГаранция5 годиниСтепен на твърдостСреден..
246.00 лева
Без данък:246.00 лева
Еднолицев матрак CLASSIC Bonnell Еднолицев матрак CLASSIC Bonnell
Безплатна доставка
Модел Класик е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Ядрото е направено от пружинен пакет Bonnell System. Тази система е направена по доказала се с времето технология и гарантира добри експлоатационни качества на матрака. Това е най-широко разпростр..
229.00 лева
Без данък:229.00 лева
Еднолицев матрак CLASSIC Foam Еднолицев матрак CLASSIC Foam
Безплатна доставка
Модел Класик пяна е комфортен еднолицев матрак, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Ядрото е направено от еластична пяна. Ортопедичните му свойства спомагат за поддържане на гръбнака в правилна позиция, което гарантира цялостното отпускане на тялото. Класик пяна е матрак с н..
238.00 лева
Без данък:238.00 лева
Еднолицев матрак DIONA
Безплатна доставка
Височина22 смТип матракЕднолицевТип на калъфаБордМатериалС пяна, Memory пяна, Полиуретанова пяна, Нетъкан текстил, Вградена рамка, Антибактериален текстилГаранция5 годиниСтепен на твърдостСреден..
368.00 лева
Без данък:368.00 лева
Двулицев матрак AMETYST
Безплатна доставка
Височина22 смТип матракДвулицевТип на калъфаБордМатериалPocket System, С пяна, Memory пянаГаранция16 годиниСтепен на твърдостСреден..
678.00 лева
Без данък:678.00 лева
Двулицев матрак GALA MEMORY
Безплатна доставка
Модел Гала Мемори е комфортен двулицев матрак с ядро, направено от високотехнологичен пружинен пакет Multi Pocket System. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а в св..
409.00 лева
Без данък:409.00 лева
Еднолицев матрак PERLA
Безплатна доставка
Височина 20 см Тип матрак Еднолицев Тип на калъфа Борд ..
279.00 лева
Без данък:279.00 лева
Двулицев матрак SILVER CARE MEMORY
Безплатна доставка
Модел Силвър Кеър Мемори е разработен специално, за да предложи още повече комфорт и здравословна грижа по време на сън. Ядрото на матрака се състои от 7-зоново профилирана високоеластична пяна, което предлага възможност за избор на усещане за мекота. Профилираната зона на матрака създава усещане за..
454.00 лева
Без данък:454.00 лева
Еднолицев матрак DIPLOMAT
Безплатна доставка
Височина 23 см Тип матрак Еднолицев Тип на калъфа Борд ..
312.00 лева
Без данък:312.00 лева
Двулицев матрак SILK
Безплатна доставка
Модел Силк е луксозен матрак, отличаващ се с неповторима визия и уникално усещане за мекота и комфорт. Ядрото е зонов пружинен пакет Pocket System от индивидуално опаковани пружини със 7 зони на комфорт, подредени според специфичния натиск, който различните части на тялото упражняват върху повърхнос..
754.00 лева
Без данък:754.00 лева
Еднолицев матрак GALA MEMORY
Безплатна доставка
Височина 25 см Тип матрак Еднолицев Тип на калъфа Борд ..
420.00 лева
Без данък:420.00 лева
Двулицев матрак LAVANDULA MEMORY
Безплатна доставка
Модел Лавандула Мемори е двулицев пружинен матрак, изработен от висококачествен пружинен пакет тип Bonnell System. Движението на пружините в сърцевината на матрака предоставя добра циркулация на въздуха и контролира влагата. Идеалната вентилация е основа за добрия сън и за дългия живот на матрака. О..
318.00 лева
Без данък:318.00 лева
Показани 1 от 12 | 24 (2 Страници)