Навигация
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за голям брой матраци Пазарувай сега

Памучен Сатен

Памучен Сатен
Двуцветно Спално Бельо в черно и червено. Внесете лукс и модерна визия във Вашата спалня.Памучният сатен е тъкан от висок клас характеризираща се с мекота, фина структура и висока издръжливост. Свиваемост до 2%.Двуцветното Спално Бельо е със специална обработка „easy care“, която редуцира ..
167.54 лева
Без данък:167.54 лева
Качествено спално бельо в бонбонено розов цвят за стилна и кокетна визия на Вашата спалня. Подходящ подарък за момичета тийнеджъри.Долен чаршаф: Розов едноцветен Спалният плик се затваря с копчета тик-такКалъфката е с декоративен борд и прехлупка по късата странаПамучният сатен е тъка..
167.54 лева
Без данък:167.54 лева
Освежете спалнята и съня си със спално бельо в нежен цвят екрю, отличаващ се с ненадмината мекота и устойчивост.Пликът з азавивка се затваря с копчета тик-такДолен чаршаф: Екрю едноцветен.Калъфката е с прехлупка по късата страна и декоративен бордПамучният сатен е тъкан от висок клас харак..
167.54 лева
Без данък:167.54 лева
Ккласически дизайн в бяло комбиниран с високо качество и издръжливост на плата.Долен чаршаф: Бял едноцветен.Пликът за завивка се закопчава с копчета тик-такКалъфката е с декоративен борд и прехлупка по късата странаПамучният сатен е тъкан от висок клас, характеризираща се с мекота, фина структу..
167.54 лева
Без данък:167.54 лева
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)