Навигация
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за голям брой матраци Пазарувай сега

Ted

Перфектен баланс за незабавно отпускане и дълбок сън.Умелото съчетание на материали с различна плътност, латекс, кокос и профилирана пяна, предоставя оптимална „дишаща“ опора за крехката физика на детето. Калъфът е от фин, изцяло памучен текстил.Състав:полиуретанова пяна Висококачествен текстил паму..
212.00 лева
Без данък:212.00 лева
Adeona baby Adeona baby
Изчерпан
Лека конструкция от „дишаща“ пяна, която лесно се адаптира към тялото. Умерена твърдост и опора за крехкия гръбначен стълб на детето. Калъфът е от висококачествен памучен текстил, деликатен към нежната кожа.Състав:полиуретанова пяна, латекс, кокос Калъф с цип: висококачествен текстил памук (100%), п..
95.00 лева
Без данък:95.00 лева
Множество опорни точки, които деликатно поддържат тялото.Технологията микропокет, с миниатюрни и еластични пружинки, реагира прецизно на различния по сила натиск и осигурява естествени вентилационни канали в сърцевината на матрака. Калъфът от качествен, фин памук абссорбира влагата и оставя кожата н..
158.00 лева
Без данък:158.00 лева
Модел 620 предлага допълнителния комфорт на механизма за повдигане на глава. Изключително модерна и комфортна ламелна система.TECHNO TM: ламелите са с ширина 38 mm и са разположени в група по два. Двойките ламели са фиксирани за рамката от широколистен дървен материал посредством специални PVC държа..
141.00 лева
Без данък:141.00 лева
Изключително модерна и комфортна система, съставена от ламели с ширина 38 mm разположени в групи по два. Всяка двойка е фиксирана за рамката от широколистен дървен материал посредством специални PVC държачи, като предлага възможност за комплектоване на специални двойни ламели и регулатори за твърдос..
159.00 лева
Без данък:159.00 лева
Нормална класическа ламелна система,гарантираща 100% гъвкава поддръжка на гръбначния стълб.Класическа конструкция от TECHNO™ ламели..
115.00 лева
Без данък:115.00 лева
Рамка Wellness 810 Подматрачната рамка увеличава значително живота на матрака. Освен оптимална вентилация, тя облекчава напрежението, което тялото оказва върху матрака, разпределяйки правилно тежестта. Осигурява здравословна ортопедична поддръжка съобразно анатомичните особености и телесното тегло.Р..
214.00 лева
Без данък:214.00 лева
Класически матрак – комфортен и практичен, при който не е необходимо използването на подматрачна рамка. Матракът се отличава с устойчивост и добра подкрепа за гръбначния стълб.Матракът е с бонел пружина.Тип на матрака: ЕднолицевПроизводител: Матраци TEД                                               ..
179.00 лева
Без данък:179.00 лева
Колори е комфортен еднолицев матрак с капитонирана дамаска и вградена рамка от иглолистен материал. Има надеждна конструкция и е подходящ за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла.Отлична изработка на матрака в икономичния клас матраци.*КОЛОРИ с Еластична пяна/вис. 16 см/; Степен на твър..
145.00 лева
Без данък:145.00 лева
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)