Дунапрен - мемори пяна

Дунапрен - мемори пяна

Безплатна Доставка на:  дунапренови дюшеци и дунапрен, за кварталите – Люлин, Обеля, Надежда, Свобода, Толстой, Модерно Предградие, Орландовци, Банишора, Илинден, Красна поляна, Фондови Жилища, Зона б5, б18 и б19, Разсадника, Западен парк, Света Троица,Хаджи Димитър, Гевгелийски и всички адреси до и около булевард Сливница.


Поръчки на дунапрен се приемат през онлайн магазина, на телефон 088 44 15 444 и в магазина ни в град София на улица Козлодуй №19. 

Бърза Доставка за София и цяла България.

Дунапрен N2030 и Дунапрен N2335 са нисък клас дунапрени за временно решение при изработка на матрак или възглавници за мека мебел и градинска мебел.

Дунапрените N2535,N3030,N3040,N3540 както и всички дунапрен HR 32,35 и тн. са с дълъг срок на експлоатация. Изработка на възглавници за мека мебел,матраци и дюшеци от тези материали гарантира  дълъг срок на употреба.

НОВО: ГАРАНЦИЯ  за всички матраци и дюшеци и възглавници изработени от Уютен дом ЕООД

Услуги:

- Рязане на дунапрен по Ваш размер

- Тапициране на мека мебел

- Ушиване на калъфи от дамаска хидрофобиран плат или ранфорс

-Ушиване на възглавници за дивани и градинска мебел.

Уютен дом ЕооД предлага  различни дюшеци и матраци с възможност за съчетание между дунапрен и мемори пласт. Производител сме на матраци с мемори пяна и памучен калъф, както и дунапренени дюшеци с различна плътност и твърдост.


Цени на едро по договаряне.

Гарантирано най добри цени на тел: 0884415444

Loading...