Навигация
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за голям брой матраци Пазарувай сега

Блог RSS Feed

05 окт Подробно ръководство за избор на най-добрия матрак
MaRuWeb_niMda3 0 449
След дълъг изморителен ден всички очакваме да имаме добър сън и да се насладим на почивка. И поради тази причина става важно човек да пазарува правилния матрак, който е удобен и насърчава здравия сън.Освен това, за тези, които смятат, че пазаруването..
31 авг КАК ДА ИМАТЕ РЕЛАКСИРАЩА СПАЛНЯ, КОЯТО ДАРЯВА СПОКОЕН СЪН
0 408
Искате да направите спалнята си удобна и красива в София? Всички ние обичаме да спим здраво и спокойното време за лягане е от първостепенно значение както за физическото, така и за психическото благополучие. Обикновено се казва, че възрастен се нужда..
02 авг ЗАЩО ИЗГЛЕЖДА ЦЕЛИЯТ СВЯТ Е ПОЛУДЯЛ ПО ДВУЛИЦЕВИЯ МАТРАК?
0 515
Освен концепцията за двулицев матрак, отдавна съществува и самата идея за матрак, който може да се обръща и използва. Веднага щом едната страна на матрака започне да увисва, хората ще го обърнат, за да преодолеят увисването и да удължат живота на мат..
02 март Легло за куче, котка или друг любимец от дунапрен или мемори пяна
MaRuWeb_niMda3 0 835
За всеки, който има домашен любимец, без значение дали е куче, коте, зайче или друго, този любимец е част от семейството. Когато търсите най-удобното място за неговата почивка, леглото от дунапрен е най-добрият вариант да му покажете колко много го о..
25 яну Каква е основната Ви позиция за сън?
MaRuWeb_niMda3 0 731
На една страна, по гръб, по корем или по малко от всички. Всеки спи по свой уникален начин, а много рядко хората мислят за това, когато си избират матрак. Всяка позиция за сън има своите специфични нужни за стабилност и поддръжка.НастраниХората..
23 яну Колко твърд матрак да изберем
MaRuWeb_niMda3 0 675
Един от въпросите, които клиентите ни задават често е “колко е твърд този матрак”? Въпреки голямото ни желание да сме максимално точни в отговора си, можем да кажем, че това е най-трудният въпрос.Усещането за твърдост зависи до голяма степен от Ваш..
09 яну Приложение на дунапрен в ежедневието ни
MaRuWeb_niMda3 0 1105
Вероятно много от Вас ще останат учудени в колко много и различни приложения може да се използва нещо на пръв поглед обичайно и просто като дунапрена. Ако сега се огледате около Вас, ще видите поне една мебел или аксесоар, в която е използван. Всъщно..
04 дек Промоционално предложение за топ матраци от мемори и еластична пяна
MaRuWeb_niMda3 0 804
През целия месец декември можете да се закупите избрани модели топ матраци от мемори пяна и еластична пяна на празнични цени с отстъпка. ..
01 дек Как да изберем матрак (четвърта част)
MaRuWeb_niMda3 0 933
Продължаваме темата от предната публикация за избор на матрак според бюджета, с който разполагаме.В тази индустрия (както всъщност и в други) повече пари не винаги означават повече качество. Цените на матраците могат да бъдат изкуствено завишени с це..
20 ное Как да изберем матрак (трета част)
MaRuWeb_niMda3 0 1482
Продължаваме темата за избора на матрак като една от темите, които вълнуват голям кръг от хора.2. Какъв тип матрак ми трябва (продължение)?ХибридниТози тип матраци предлагат комбинация от няколко вида материал и обикновено са направени с идеята да ко..
11 окт Как да изберем матрак (втора част)
MaRuWeb_niMda3 0 1688
Продължаваме темата от миналия път, за да Ви помогнем по-лесно да се насочите при избора на подходящ за Вас матрак. Както и по-напред споменахме, това е въпрос на личен избор, но ако сте достатъчно информирани, можете да направите избора си по-лесно...
11 авг Как да изберем матрак (първа част)
MaRuWeb_niMda3 0 1958
Много често проблемите със съня са предпоставка за избор на нов матрак. Важно е да кажем, че препоръката ни е да потърсите комфорт за себе си и близките си преди да имате сериозни проблеми съня си. Създадохме това ръководство, за да Ви улесним в проц..
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)