Навигация
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за голям брой матраци Пазарувай сега

Блог RSS Feed

31 авг How to Have a Relaxing Bedroom That Gives Restful Sleep
0 48
Are you looking to make your bedroom comfortable and beautiful in Sofia? We all love to get sound sleep, and having a restful bedtime is paramount for both physical and mental well-being. It is commonly said that an adult needs eight hours of undistu..
02 авг Why Does The Whole World Seems to Be Going Crazy About Two-Sided Mattress?
0 114
Besides the concept of the two-sided mattress, the idea itself of a mattress that could be flipped and used has existed for a long time now. As soon as one side of the mattress started to sag, people would flip it over to get past the sagging and ext..
02 март Легло за куче, котка или друг любимец от дунапрен или мемори пяна
MaRuWeb_niMda3 0 193
За всеки, който има домашен любимец, без значение дали е куче, коте, зайче или друго, този любимец е част от семейството. Когато търсите най-удобното място за неговата почивка, леглото от дунапрен е най-добрият вариант да му покажете колко много го о..
25 яну Каква е основната Ви позиция за сън?
MaRuWeb_niMda3 0 154
На една страна, по гръб, по корем или по малко от всички. Всеки спи по свой уникален начин, а много рядко хората мислят за това, когато си избират матрак. Всяка позиция за сън има своите специфични нужни за стабилност и поддръжка.НастраниХората..
23 яну Колко твърд матрак да изберем
MaRuWeb_niMda3 0 128
Един от въпросите, които клиентите ни задават често е “колко е твърд този матрак”? Въпреки голямото ни желание да сме максимално точни в отговора си, можем да кажем, че това е най-трудният въпрос.Усещането за твърдост зависи до голяма степен от Ваш..
09 яну Приложение на дунапрен в ежедневието ни
MaRuWeb_niMda3 0 241
Вероятно много от Вас ще останат учудени в колко много и различни приложения може да се използва нещо на пръв поглед обичайно и просто като дунапрена. Ако сега се огледате около Вас, ще видите поне една мебел или аксесоар, в която е използван. Всъщно..
04 дек Промоционално предложение за топ матраци от мемори и еластична пяна
MaRuWeb_niMda3 0 168
През целия месец декември можете да се закупите избрани модели топ матраци от мемори пяна и еластична пяна на празнични цени с отстъпка. ..
01 дек Как да изберем матрак (четвърта част)
MaRuWeb_niMda3 0 171
Продължаваме темата от предната публикация за избор на матрак според бюджета, с който разполагаме.В тази индустрия (както всъщност и в други) повече пари не винаги означават повече качество. Цените на матраците могат да бъдат изкуствено завишени с це..
20 ное Как да изберем матрак (трета част)
MaRuWeb_niMda3 0 296
Продължаваме темата за избора на матрак като една от темите, които вълнуват голям кръг от хора.2. Какъв тип матрак ми трябва (продължение)?ХибридниТози тип матраци предлагат комбинация от няколко вида материал и обикновено са направени с идеята да ко..
11 окт Как да изберем матрак (втора част)
MaRuWeb_niMda3 0 287
Продължаваме темата от миналия път, за да Ви помогнем по-лесно да се насочите при избора на подходящ за Вас матрак. Както и по-напред споменахме, това е въпрос на личен избор, но ако сте достатъчно информирани, можете да направите избора си по-лесно...
11 авг Как да изберем матрак (първа част)
MaRuWeb_niMda3 0 363
Много често проблемите със съня са предпоставка за избор на нов матрак. Важно е да кажем, че препоръката ни е да потърсите комфорт за себе си и близките си преди да имате сериозни проблеми съня си. Създадохме това ръководство, за да Ви улесним в проц..
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)