Навигация
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за голям брой матраци Пазарувай сега

Мемори пяна 1см

Мемори пяна 1см

Сподели

Мемори пяна 1см
 • Наличност: В наличност
 • Модел: 00904
12.50 лева
Без данък: 12.50 лева

Възможни варианти

Мемори пяна:

Мемори пяна - запомняща всяко движение на тялото. Изключителната мекота и анатомични свойства на материала ще направят от вашето легло истински удобна постеля. Мемори пяната  реагира на температурните особености по един много специфичен начин.

Изработка:

 • Топ матраци.
 • Матраци.
 • Стандартни и нестандартни размери.
 • Мемори пяната (или memory foam) има няколко предимства, които я правят популярен избор за матраци, възглавници и други мебели. Ето някои от тях:

  1. Адаптивност към формата на тялото: Мемори пяната се адаптира към индивидуалната форма на тялото, като реагира на теглото и топлината. Това предоставя персонализиран комфорт и подкрепа.

  2. Разпределение на теглото: Поради своите свойства мемори пяната разпределя равномерно теглото на тялото. Това намалява налягането върху определени точки, като например раменете, ханша и гърба.

  3. Намаляване на движението на партньора: Ако спите с партньор, матракът с мемори пяна може да намали преноса на движенията от едната страна на леглото към другата. Това води до по-спокоен сън.

  4. Антиалергични свойства: Мемори пяната е обикновено антиалергична, тъй като не съдържа пружини или други материали, които могат да задържат прах и алергени.

  5. Топлинна реакция: Мемори пяната става по-мека при контакт с топлина. Това означава, че се адаптира към тялото ви, когато спите, и предоставя уют.

  6. Дълготрайност: Качествената мемори пяна е издръжлива и може да се ползва продължително време без да губи своите свойства.

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.