Навигация
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за голям брой матраци Пазарувай сега

Подматрачни рамки

Изработена от здрав, стоманен профил и подвижни, регулируеми ламели, които се движат около остта си и осигуряват максимална гъвкавост, следвайки извивките на тялото. •    Подвижните елементи намаляват напрежението, като разпределят равномерно тежестта на тялото и гарантират правилната му позиция по ..
204.00 лева
Без данък:204.00 лева
Метална ламелна рамка КомфортМаксимален комфорт и изключителна здравинаРамка от метален профил придаваща изключителна здравина и напасващи се подвижни букови ламели поставени във висококачествени гумени обувки. Поемат част от напрежението като осигуряват ортопедичност, надеждна вентилация и удължава..
77.00 лева
Без данък:77.00 лева
Метална ламелна рамка ЛуксМаксимален комфорт и изключителна здравина. Рамка от метален профил придаваща изключителна здравина и напасващи се подвижни букови ламели поставени във висококачествени гумени обувки. Поемат част от напрежението като осигуряват ортопедичност, надеждна вентилация и удължават..
112.00 лева
Без данък:112.00 лева
Модел 620 предлага допълнителния комфорт на механизма за повдигане на глава. Изключително модерна и комфортна ламелна система.TECHNO TM: ламелите са с ширина 38 mm и са разположени в група по два. Двойките ламели са фиксирани за рамката от широколистен дървен материал посредством специални PVC държа..
141.00 лева
Без данък:141.00 лева
Изключително модерна и комфортна система, съставена от ламели с ширина 38 mm разположени в групи по два. Всяка двойка е фиксирана за рамката от широколистен дървен материал посредством специални PVC държачи, като предлага възможност за комплектоване на специални двойни ламели и регулатори за твърдос..
159.00 лева
Без данък:159.00 лева
Компактна подматрачна рамка, която лесно сглобявате сами без инструменти. Къмметална рамка със заоблен профил се прикрепят напречни дървени ламели. Свързват се с основата посредствомкаучукови „обувки". Това гарантира стабилна и еластична опора за ламелите. 4 от ламелите в зоната на кръста се регулир..
187.00 лева
Без данък:187.00 лева
Нормална класическа ламелна система,гарантираща 100% гъвкава поддръжка на гръбначния стълб.Класическа конструкция от TECHNO™ ламели..
115.00 лева
Без данък:115.00 лева
Рамка Wellness 810 Подматрачната рамка увеличава значително живота на матрака. Освен оптимална вентилация, тя облекчава напрежението, което тялото оказва върху матрака, разпределяйки правилно тежестта. Осигурява здравословна ортопедична поддръжка съобразно анатомичните особености и телесното тегло.Р..
214.00 лева
Без данък:214.00 лева
Подматрачна рамка Дубло Подматрачна рамка Дубло
Изчерпан
Подматрачна рамка ДублоРамка от многослоеста букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по-голяма устойчивост и естетикаЛамелите като основен носещ елемент отговарят на изискванията за еластичност и деформационна издръжливостПолиетиленовото легло за вграждане на ламела в плътната основа ел..
129.00 лева
Без данък:129.00 лева
Подматрачна рамка СтандартПодобряват пълноценната почивка като поддържат вратът, гръбначния стълб, тазът и краката в правилна позиция. Удължават експлоатацията на двойнолицевите матраци, като пружиниращите ламели поемат част от натрупаното напрежение и осигуряват неговата ортопедичност, надеждна вен..
99.00 лева
Без данък:99.00 лева
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)