Навигация
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за голям брой матраци Пазарувай сега

Isleep

Memory Silver е матрак, който комбинира анатомична и ортопедична опора, а текстилът му с вплетени сребърни нишки е хипоалергенен и хигиеничен.Memоry Silver e олицетворение на разнообразието – в един матрак можете да избирате между 4 степени на комфорт( в зависимост от избраната страна на матрака и к..
429.00 лева
Без данък:429.00 лева
Матрак Baby Puzzle· Сърцевина – дишаща високоеластична пяна· Ортопедичност – правилна позиция на гръбнака и крайниците по време на растеж на бебето· Допълнителен слой пяна в текстила – комфортен и деликатен контакт с нежната бебешка кожа - Антибактериална и антиакарна обработкаГаранция: 5 годиниВисо..
120.00 лева
Без данък:120.00 лева
 Матрак CoolComfortКомфорт и елегантностДвулицев средно твърд матракВисочина от 22 смЯдро от високоеластична пянаСлой Mемори пяна за допълнителен релаксБалансиран комфорт и атрактивен дизайнКалъф с цип от две части за лесна поддръжкаВътрешен калъф с цип за максимална хигиенаCool sensation текстил с ..
489.00 лева
Без данък:489.00 лева
Матрак Cosmopolitan е средно твърд матрак с текстил с натурални влакна от евкалиптово дърво. Височината на матрака е 24см., получавате и гаранция 16години. Double core технологията дава право на избор за степента на твърдост на всеки партньор. Горната част на калъфа представлява преносим топ матрак ..
675.00 лева
Без данък:675.00 лева
Матрак MEMORY RELAXОртопедичност и комфорт в едноТип:  Високоеластична пяна и Мемори пяна - Двулицев матрак - Ядро от високоеластична пяна - Допълнителни омекотяващи слоеве пяна от двете страни на матрака - Слой Мемори пяна в текстила за оптимален комфорт и релакс - Дизайнерски цветен борд и 3D мреж..
329.00 лева
Без данък:329.00 лева
Матрак Orto classic Матрак Orto classic
По заявка
ОРТОПЕДИЧНА И АНАТОМИЧНА ОПОРА В ЕДИН МАТРАКOrtoclassic е ортопедичен матрак с ядро от високоеластична пяна и текстил, подходящ за чувствителна кожа.Предлага стабилна опора на гръбнака. Ядрото му се отличава с  дълготрайна еластичност, която предоставя отлични условия за сън и почивка. Свежият текст..
259.00 лева
Без данък:259.00 лева
Матрак Bodyrest е изработен от Termosense текстил, поддържащ топлинни баланс на тялото. Средно твърд модел с гаранция 16 години и височина 21см. За по - лесното транспортиране, матрака пристига при Вас на руло. Подобрена формула с нов и модерен дизайн които гарантират балансирана опора и комфорт.Раз..
289.00 лева
Без данък:289.00 лева
Матрак GALAXY
Безплатна доставка
Матрак Galaxy съчетава две ядра в един общ калъф. Технологията дава възможност на всеки партньор да избере предпочитана твърдост. Едната половина може да бъде мека по твърдост, а другата по-твърда. Чрез въртенето на двете ядра може да получите 3 различни комбинации за двете половини: меко/меко, сред..
729.00 лева
Без данък:729.00 лева
VitalCare e двулицев матрак със средна мекота. От едната му страна има 3 см мемори пяна, която разпределя равномерно тежестта на тялото и намалява въртенето по време на сън. Това дава допълнителен комфорт и възможност да се насладите на спокоен сън. От другата страна на матрака има 1 см мемори пяна...
399.00 лева
Без данък:399.00 лева
Trinity е матрак със средна мекота. Сърцевината му представлява комбинация от три различни вида високоеластична пяна с различни свойства и ниво на твърдост:-   Горен пласт от 6 см мемори пяна. Мемори пяната е изключително високоеластичен материал, изобретение на НАСА, който реагира на тежест и топли..
679.00 лева
Без данък:679.00 лева
Memory Spring е двулицев матрак със средна мекота. Сърцевината му представлява иновативна комбинация между индивидуално пакетирани пружини (Pocket Spring®) и два различни вида високоеластична пяна:- Горен пласт от 2 см омекотена, профилирана, високоеластична пяна за повече комфорт- 14.5 см индивидуа..
329.00 лева
Без данък:329.00 лева
Silver Plus е матрак с различни по твърдост страни и  ядро от три вида пяна, съчетани, за да предоставят средна по твърдост опора на тялото. От едната страна на калъфа е добавен допълнителен слой мемори пяна, за да намерите най-удобната позиция за сън максимално бързо. Мемори пяната на iSleep е висо..
489.00 лева
Без данък:489.00 лева
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)