Навигация
Количка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за голям брой матраци Пазарувай сега

Magniflex

Baby Bamboo е екологичен и ортопедичен матрак с бамбук. Сърцевината от Elioform пяна гарантира правилно физическо развитие на подрастващия детски организъм, а текстилът от памук с бамбукови влакна улеснява свободната циркулация на въздуха. Моделът осигурява меко и свежо усещане и не позволява задърж..
235.00 лева
Без данък:235.00 лева
Ортопедичен и твърд матрак с дизайнерски калъф от Pierre Cardin. Вътрешността на Baby с ядро от Elioform пяна обещава хармонично израстване на костната система. Моделът има зимна и лятна страна – съответно с вълна и памук – за максимално удобство през цялата година. Текстилът по дизайн на Pierre Car..
229.00 лева
Без данък:229.00 лева
Сърцевина от 100%  Memory Foam HD® - реагира на натиск и топлина, и осигурява правилна позиция на главата и врата. Облекчава напрежението и намалява въртенето. Калъф с цип от висококачествен текстил – приятно усещане за мекота и прохлада през лятото и топлина през зимата.Размер:42x72x12 смКомфортна ..
109.00 лева
Без данък:109.00 лева
Възглавница от 100% Мемори  пяна с класическа форма. Мемори пяната реагира на натиск и топлина, и осигурява правилна позиция на главата и врата. Облекчава напрежението и намалява въртенето по време на сън. Елегантният калъф с цип предоставя възможност за лесна поддръжка и хигиена. Изящен дизайн с ма..
169.00 лева
Без данък:169.00 лева
Матрак Comfort Dual Dual Core® технология – възможност за избор на различни нива на комфорт в един матракMemory Foam HD® в ядрото и в текстила отнема напрежението от тялото и гарантира максимален комфортOutlast® калъф с цип – регулира температурата на тялото като отнема и отдава топлина по време на ..
1,049.00 лева
Без данък:1,049.00 лева
Матрак Daytona by Tonino LamborghiniСтабилна опора на гръбначния стълбMemory Foam HD® от едната страна на ядрото за адаптиране към формата на тялотоMemory Foam HD® в текстила за максимален комфортНежен на допир, дишащ антиалергичен текстил от Tonino LamborghiniТвърдият матрак Daytona by Tonino Lambo..
849.00 лева
Без данък:849.00 лева
Матрак Diamante Dual Dual Core® технология – възможност за избор на различни нива на комфорт и твърдост в един матракВисокотехнологично петслойно ядро за балансирана опора и изключително удобствоGel Foam® - “дишаща“ пяна за постоянно суха среда и усещане за свежестДва слоя Memory Foam HD® в ядрото и..
2,099.00 лева
Без данък:2,099.00 лева
Incanto предоставя усещане за мекота, нежност и лекота. Сърцевината на матрака от 18см високо-еластична Eliosoft пяна предоставя подходяща анатомична опора на тялото, а допълнителен слой от Memory Foam HD повишава усещането за комфорт и пълен релакс. Всичко това, облечено в деликатен текстил с очаро..
469.00 лева
Без данък:469.00 лева
Magni Grande е матрак за любителите на стабилната и твърда опора. Ядрото му от 18 см Elioform го прави ергономичен, ортопедичен и неповторимо издръжлив. В текстила му е допълнен слой от 2 см Memory пяна, за да може повърхността да се адаптира спрямо извивките на тялото. Впечатляващото покритие с фло..
629.00 лева
Без данък:629.00 лева
Матрак Magnigel DualМатрак Magnigel Dual е луксозно предложение от Магнифлекс, удовлетворяващо индивидуалните желания на широк кръг потребители. Моделът съчетава усещането за приятна мекота от една страна, а от друга задоволява необходимостта от стабилна опора, която да поддържа правилна форма на тя..
1,279.00 лева
Без данък:1,279.00 лева
Матрак  Naturcomfort DeluxeИзключителна дебелина и съвършена ортопедича опораMemory Foam HD® от двете страни на матракаРазпределя теглото и отнема напрежението от тялотоДишащ текстил с дървесни влакна Lenpur®Регулира телесната температураНе позволява задържането на влагаОртопедичен матрак с внушител..
949.00 лева
Без данък:949.00 лева
Relano Neo е твърд матрак с отлични ортопедични свойства. Сърцевината му от Elioform пяна поддържа гръбнака и крайниците, отпускайки напрежението в мускулите и ставите. Модернистичният текстил спомага за естествено регулиране на телесната температура, предоставяйки прохлада през лятото и топлина пре..
529.00 лева
Без данък:529.00 лева
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)